<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=155897&amp;fmt=gif">
Skip to content

Gjør leads om til salg med HubSpot Marketing Hub

Marketing Hub en integrert del av HubSpot CRM-plattformen og har alle verktøyene en markedsavdeling trenger for å tiltrekke trafikk og generere flere leads. Dette lar deg segmentere dine kontakter, automatisere manuelle prosesser, levere varme leads til salgsavdelingen, publisere relevant innhold på tvers av kanaler og lage detaljerte rapporter.

Slik fungerer HubSpot Marketing Hub

Landingssider

Landingssider i HubSpot er enkle, optimaliserte nettsider som er designet for å konvertere besøkende til leads.

Blogg

Blogg-funksjonen i HubSpot er enkel å bruke og gir deg muligheten til å opprette og administrere en blogg direkte på plattformen.

Nyhetsbrev

E-post-funksjonen i HubSpot gir deg muligheten til å sende, planlegge og spore e-postkampanjer og automatiserte meldinger til kontakter og prospekter.

Sosiale medier

Med sosial publisering i HubSpot kan du publisere, planlegge og administrere innlegg på sosiale medier direkte fra plattformen.

SEO

SEO-funksjonen i HubSpot gir deg verktøy og innsikt for å optimalisere innholdet ditt og øke synligheten i søkemotorer.

ABM

ABM-funksjonen i HubSpot gir deg muligheten til å målrette og personalisere markedsføringen til dine viktigste kunder og kontoer.

Kundehistorier

Over 40 selskaper har valgt Nettly for å nå deres mål ved hjelp av HubSpot CRM

Maritime Robotics

HubSpot Professional ga Maritime Robotics struktur og sterkere samarbeid mellom avdelingene

Hatteland Technology

HubSpot Enterprise og HubSpot CMS genererte 900 kvalifiserte leads for Hatteland Technology

Innovation Support

På seks år har Innovation Support økt omsetningen fra 10 til 55 millioner kroner ved hjelp av HubSpot CRM

En del av HubSpot CRM

HubSpot Marketing Hub er en del av HubSpot CRM-plattformen. Samle hele selskapet i et CRM-system og la marked, salg og service samarbeide på en felles plattform.

nettly-cog
Operations hub
nettly-cog
Sales hub
nettly-cog
Marketing hub
nettly-cog
Service Hub
nettly-cog
CMS Hub

Vår prosess

Steg 1
Kartlegging
Steg 2
Spørreskjema
Steg 3
Plan og oppstart
Steg 4
Implementering
Steg 1
Kartlegging
hubspot

Kartlegging

I de innledende samtalene blir vi bedre kjent slik at vi bedre kan forstå selskapets mål og om vi er riktig partner for dere.

Steg 2
Spørreskjema
rectangle-302-image

Spørreskjema

Vi sender ut en undersøkelse som hjelper oss med å forstå dine unike mål og utfordringer. Undersøkelsenn gir oss verdifull informasjon om bedriftens nåværende markedsføringsstrategier, målgrupper, salgsprosesser og mer. Dette gir oss en god forståelse av hvordan vi kan oppnå best mulig resultater for deg som kunde. 

Steg 3
Plan og oppstart
rectangle-302-image

Plan og oppstart

Etter å ha forstått målene dine og vurdert din nåværende situasjon, setter vi sammen en skreddersydd plan for din bedrift. Du får deretter tilgang til vår læringsplattform og vi setter opp faste rådgivningssamtaler slik at du kan få verdi ut av HubSpot på kortest mulig tid.

Steg 4
Implementering
rectangle-302-image

Implementering

Du får tildelt en fast rådgiver som arbeider med deg for å nå dine mål. Sammen utarbeider dere en strategi og plan som gjennomføres basert på hvilke HubSpot-produkter du har valgt.