Skip to content

HubSpot CRM ga Maritime Robotics bedre struktur og samarbeid mellom marked, salg og service

Om Maritime Robotics

Maritime Robotics er et selskap basert i Trondheim som leverer innovative ubemannede robotfarkoster som muliggjør å samle data som strekker seg fra luft til havbunnskartlegging, og som brukes til både sivilt og militært bruk.

Problemet


Som et resultat av stor vekst både internt og i markedet, opplevede Maritime Robotics et behov for økt struktur rundt hvordan de arbeidet med markedsføring, salg og kundeservice.

De mottok flere og flere etterspørsler som trengte oppfølging fra både salg og service, og kommunikasjonen mellom den voksende staben trengte et løft.

Målet ble å implementere et CRM-system som var enkelt å bruke, og som ga dem den oversikten over markedet, industrien og kontaktene våre de trengte.

Løsningen


Gjennom samarbeidet med Nettly klarte Maritime Robotics å lande på HubSpot som sitt CRM-system. De valgte å investere i en Professional-lisens for Marketing, Sales og Service. Dette har gitt hele selskapet verktøyene de trenger for å tiltrekke, engasjere og begeistre sine kunder.

De har klart å implementere en ny struktur innad i bedriften som har generert bedre kommunikasjon, oversikt over viktig informasjon og muligheter for oppfølging av potensielle og eksisterende kunder.

Nettly har vært en stor støttespiller i å hjelpe oss å implementere et høyst nødvendig CRM-system hos oss. Vi er utrolig fornøyd med de resultater som har generert ut i fra dette samarbeidet.

Vera Nilsen
Maritime Robotics

Black_MaritimeRobotics

Industri: Droneteknologi

Bedriftsstørrelse: Medium

Lokasjon: Trondheim, Norge