<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=155897&amp;fmt=gif">
Skip to content

Gjør nettsiden til din beste selger med HubSpot CMS Hub

CMS Hub er en integrert del av HubSpot CRM-plattformen og gir alle verktøyene som trengs for å opprette og administrere en imponerende og effektiv nettside. CMS Hub lar deg enkelt opprette og publisere innhold, organisere nettstedets sider og tilpasse designet til bedriftens merkevare. Med CMS Hub kan brukere også spore besøksstatistikk og analysere trafikken til nettstedet for å optimalisere ytelsen og drive vekst for bedriften.

Slik fungerer HubSpot CMS Hub

No-code

HubSpot CMS Hub har en "no-code"-tilnærming som lar brukere opprette og publisere nettsider uten å måtte kode. Dette lar markedsførere lage profesjonelle nettsider uten hjelp fra utviklere og byråer.

Temaer

Bruk en av HubSpots ferdigbygde nettsidetemaer du kan tilpasse med dine egne designelementer. Slik kan du lage profesjonelle nettsider på uker istedenfor mange måneder.

Landingssider

Med CMS Hub kan du enkelt opprette engasjerende landingssider som konverterer besøkende til kunder, uten å måtte ha teknisk ekspertise eller kunne kode. 

Blogg

HubSpot CMS Hub har et kraftig blogging-verktøy som lar deg enkelt opprette og publisere blogginnlegg og konvertere besøkende til abonnenter. Samtidig kan du skreddersy designet til bedriftens merkevare.

Integrert

Spor besøkende på nettsiden din på ett sted og skap personlige digitale opplevelser ved å utnytte CRM-data. Med HubSpot CRM-plattformen blir nettsiden din en vekstmotor for bedriften din.

Rapportering

Med HubSpot CMS Hub kan du få tilgang til avanserte rapporter og analyser som hjelper deg med å spore og forbedre nettsidens ytelse og SEO-resultater, slik at du kan ta smartere beslutninger og drive bedriftens vekst.

Kundehistorier

Over 40 selskaper har valgt Nettly for å nå deres mål ved hjelp av HubSpot CRM

Maritime Robotics

HubSpot Professional ga Maritime Robotics struktur og sterkere samarbeid mellom avdelingene

Hatteland Technology

HubSpot Enterprise og HubSpot CMS genererte 900 kvalifiserte leads for Hatteland Technology

Innovation Support

På seks år har Innovation Support økt omsetningen fra 10 til 55 millioner kroner ved hjelp av HubSpot CRM

En del av HubSpot CRM

HubSpot Service Hub er en del av HubSpot CRM-plattformen. Samle hele selskapet i et CRM-system og la marked, salg og service samarbeide på en felles plattform.

nettly-cog
Operations hub
nettly-cog
Sales hub
nettly-cog
Marketing hub
nettly-cog
Service Hub
nettly-cog
CMS Hub

Vår prosess

Steg 1
Kartlegging
Steg 2
Spørreskjema
Steg 3
Plan og oppstart
Steg 4
Implementering
Steg 1
Kartlegging
hubspot

Kartlegging

I de innledende samtalene blir vi bedre kjent slik at vi bedre kan forstå selskapets mål og om vi er riktig partner for dere.

Steg 2
Spørreskjema
rectangle-302-image

Spørreskjema

Vi sender ut en undersøkelse som hjelper oss med å forstå dine unike mål og utfordringer. Undersøkelsenn gir oss verdifull informasjon om bedriftens nåværende markedsføringsstrategier, målgrupper, salgsprosesser og mer. Dette gir oss en god forståelse av hvordan vi kan oppnå best mulig resultater for deg som kunde. 

Steg 3
Plan og oppstart
rectangle-302-image

Plan og oppstart

Etter å ha forstått målene dine og vurdert din nåværende situasjon, setter vi sammen en skreddersydd plan for din bedrift. Du får deretter tilgang til vår læringsplattform og vi setter opp faste rådgivningssamtaler slik at du kan få verdi ut av HubSpot på kortest mulig tid.

Steg 4
Implementering
rectangle-302-image

Implementering

Du får tildelt en fast rådgiver som arbeider med deg for å nå dine mål. Sammen utarbeider dere en strategi og plan som gjennomføres basert på hvilke HubSpot-produkter du har valgt.

Over 40 selskaper har valgt Nettly for å nå deres mål ved hjelp av HubSpot