Begynn å maksimere investeringen i HubSpot med opplæring og implementeringstjenester

Hvordan vi kan hjelpe

Frame

Oppsett av din portal

Vi konfigurerer din HubSpot-portal din, hjelper deg med å konfigurere domenet ditt, installerer sporingskode og sørger for at du får migrert alle kundedata fra ditt gamle system.

Frame (1)

Teknisk konfigurasjon

Vi bruker en omfattende liste med over 100 innstillinger for å tilpasse HubSpot-portal din til selskapets unike behov.

Frame (2)

Oppsett av ulike hubs

Enten du bruker Marketing Hub, Sales Hub, Customer Service Hub, CMS Hub, Operations Hub eller en kombinasjon av alt det ovennevnte, bygger vi ut din portal slik at du får maksimalt utbytte av plattformen. Med dette oppsettet har du grunnlaget klart for å generere salgsmuligheter, spore avtalene dine, administrere nettsiden din, og ha et kundeservicesystem som bistår deg med å skape flere fornøyde kunder.

Frame (3)

Automatisering av manuelle prosesser

Vi hjelper deg å effektivisere interne prosesser i ditt selskap slik at du sparer både tid og penger. Alt fra hvordan en ny henvendelse blir håndtert, at selgere følger opp riktig kontakt til riktig tid, eller automatisk opprettelse av forespørsler fra kunder kan i stor grad automatiseres med HubSpot.

Frame (4)

Del innholdet ditt

Innhold er kritisk for å kunne tiltrekke kjøpere og vinne flere kunder. Vi hjelper deg med et oppsett av bedriftsblogg, landingssider, og e-postmaler slik at du kan dele innholdet ditt med eksisterende og potensielle kunder.

Frame (5)

Rapportering

Vil du ha tilgang innsikt om hvilke kanaler og taktikker som gir deg de beste resultatene? Vi sikrer at din HubSpot-portal gjør det enkelt å finne dashboards og rapporter som kan bevise hvordan markedsføringen bidrar til økt omsetning.

Frame (6)

Migrere data

Trenger du å migrere data fra andre CRM-systemer eller marketing automation-plattformer? Vi bistår med å migrere eksisterende data, fjerne ugyldige kontakter, og segmentere dine kontakter i de riktige listene.

‘’

Vi startet uten noe kompetanse på HubSpot eller markedsføring i 2018, og i dag har vi løftet hele markedsavdelingen for å tenke på kundens behov. Vi har gått fra tradisjonell push-markedsføring til en kundefokusert tilnærming. Denne endringen hadde ikke vært mulig uten støtte fra Nettly.

Jean-Frederic Gauvin

Hatteland Technology

‘’

I 2021 ble Nettly valgt som vår partner for opplæring, implementering, integrering og generell rådgivning med hensyn til HubSpot og for å maksimere vår bruk av HubSpot. Nettly er veldig kunnskapsrik om både HubSpot og markedsføring. Alltid oppdatert og tilgjengelig når vi trenger hjelp.

Per Haug

Elop

 

 

Kontakt oss

Ønsker du å lære mer om hvordan du kan vokse med HubSpot? Ta kontakt for en konsultasjon i dag. Vi kan hjelpe deg med å:

  • Automatisere manuelle rutiner
  • Oppsett og teknisk konfigurasjon
  • Migrere data fra andre systemer
  • Samle alle verktøy på en plattform