<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=852138901570630&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ditt nettsted skal konvertere besøkende til salgsklare leads og betalende kunder

Potensielle kjøpere ønsker ikke å lese om historien til din virksomhet, eller hvor dyktige dere påstår å være. Ditt nettsted må være mer enn en brosjyre på nett. Nettly hjelper deg å designe og utvikle et nettsted i HubSpot eller WordPress som er fullt utstyrt til å tiltrekke og konvertere kunder til din virksomhet. Møt det siste tilskuddet til din salgsavdeling.

Reserver konsultasjon

Ditt nettsted vil bli optimalisert for:

generere-leads.svg

Leadsgenerering

Beveg potensielle kunder gjennom deres kjøpsprosess og konverter dem til leads og salg ved å tilby dem riktig tilbud til riktig tid.

brukeropplevelse.svg

Brukeropplevelse

Vis besøkende det riktige innholdet til riktig tid for å øke kvaliteten på leads. En god brukeropplevelse beveger potensielle kunder sømløst gjennom kjøpsprosessen.

seo.svg

Økt synlighet i søkemotorer

Oppnå høyere rangeringer i søkemotorene ved å optimalisere de mest kritiske faktorene på ditt nettsted for søk.

fart.svg

Lav innlastingstid

Lav innlastingstid på ditt nettsted er avgjørende for både gode organiske plasseringer og en god brukeropplevelse.

mobiltilpasset.svg

Mobiltilpasset

Sørg for at besøkende for en positiv opplevelse også på mobile enheter. Vi sørger for at ditt nettsted presterer 110% uavhengig av hvilken enhet potensielle kjøpere besøker deg på.

ssl-sikkerhet.svg

Sikkerhet

Et SSL-sertifikat på ditt nettsted sørger for at besøkende stoler deg din virksomhet mer, nettstedet blir mer SEO-vennlig og folk er trygge på at de kan legge igjen sin informasjon hos deg.

personalisering.svg

Personalisering

Sørg for at hver kontakt blir kommunisert med på en måte som er tilpasset deres interesser og atferd. Hver besøkende får en unik og personalisert opplevelse.

integrasjon.svg

Alt i en plattform

Vi skaper nettsteder i HubSpot COS, og ditt nettsted vil være sømløst integrert med alle salgs- og markedsaktiviteter. Med en god strategi i bunn kan du følge hver kontakt gjennom hele kundereisen.

Prinsippene

Vekstdrevet webdesign er bygget på tre prinsipper:

 
1) Redusere risikoen assosiert med tradisjonell webdesign

Dette unngår vi ved å ta en systematisk tilnærming som vil forkorte tiden mellom prosjektsart og lansering. Her er fokuset å bygge et nettsted som raskt vil påvirke trafikk, leads og kunder rask, samtidig som vi kan begynne å samle inn data om dine besøkende tidlig i prosessen.
 
2) Kontinuerlig forbedring og læring

Ved å jevnlig undersøke, teste og lære om besøkende, så danner vi et solid beslutningsgrunnlag for hvilke tiltak som må implementeres for at du skal få bedre resultater fra ditt nettsted. Gjennom kontinuerlig forbedring kan vi sammen skape et nettsted som gir deg best mulige resultater.
 
3) Tett integrert med salg og marked

Kunnskapen vi får fra å samle inn data om besøkende og leads vil hjelpe salgs- og markedsavdelingen med å implementere mer effektive strategier og taktikker.