<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=852138901570630&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kurs og rådgivning


Nettly arrangerer engasjerende kurs, workshops og rådgivningstimer for deg som ønsker å få bedre resultater innen digital markedsføring og salg.

nettly-seminar-web-2.jpg

Kurs og workshops

Vi tilbyr bedriftsinterne kurs som går en halv eller hel dag. Under kurs med Nettly vil du både bli inspirert og utdannet om moderne salgs- og markedsføringsmetoder som vil vokse din virksomhets bunnlinje. De vanligste temaene vi tar for oss er inbound marketing, innholdsmarkedsføring, innholdsproduksjon, HubSpot, LinkedIn, sosialt salg og moderne salgsprosesser. Målet vårt er at alle i din virksomhet forstår hva inbound marketing er, hvorfor det er viktig for hele virksomheten, og hvordan inbound marketing vil påvirke salget i din virksomhet.

Reserver kurs

Rådgivning

Enten om du kun har tenkt å starte med inbound marketing, eller om du og dine medarbeidere allerede er i gang, så kan en av våre rådgivere bidra til å få enda mer ut av dine markedsføringstiltak. Vi bistår deg med å utvikle din digitale strategi, rådgivningstjenester, rapportering eller opplæring innen HubSpot, epostmarkedsføring, SEO, landingssider, konverteringsoptimalisering, retargeting og mye mer. Rådgivning passer perfekt hvis du kun ønsker en sparringspartner rundt din digitale markedsføring. Vi kan bistå med rådgivningstjenester over videokonferanse, i dine lokaler, eller i våre lokaler i Oslo. Rådgivningen vi tilbyr vil være tilpasset hver enkelt virksomhet.

Reserver rådgivning
Nettly seminar_3.jpg
Presentation.jpg

Talere

Har du en konferanse du ønsker talere til? Vi i Nettly kan bistå med talere som har spesialkompetanse rundt inbound marketing, innholdsmarkedsføring, sosialt salg, LinkedIn og andre disipliner innen digital markedsføring og salg. Her kan vi skreddersy en presentasjon for nettopp din konferanse.
Reserver taler