<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=852138901570630&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
LØSNINGER

Inbound marketing

Vi leverer inbound marketing-tjenester, en helhetlig og datadrevet tilnærming til markedsføring og salg som tiltrekker potensielle kjøpere ved hjelp av innhold, og for å deretter konverterer dem til leads og kunder.

Vår prosess

 

Steg 1: Kartlegging


For å kunne utvikle den perfekte løsningen for nettopp deg og ditt selskap må vi først forstå hvem du der, hva du har gjort tidligere, hva du ønsker å oppnå og hvordan vi kan hjelpe deg å komme dit.

 

Førstegangsmøte

Kartleggingsmøte

Skreddersydd løsning

ArbeidsplanSteg 2: Strategi og 90-dagers arbeidsplan


Det finnes ingen universell strategi for inbound marketing. Vi utarbeider en skreddersydd slagplan basert på din eksisterende kundegruppe, bransje, marked, målgrupper og nye muligheter.

Personas og kundeintervjuer

Identifisere kjøperens problemer og løsninger

SEO- og PPC-strategi

Verdiforslag og posisjonering

Inbound marketing-kampanjer

Skape en redaksjonell kalender

Marketing automation og CRM

Web- og konverteringsstrategi


 

Steg 3: Gjennomføring


Strategien viser vei, men for å få resultater kreves handling. Nå er tiden inne for å produsere, implementere, gjennomføre og perfeksjonere punktene vi har utarbeidet i arbeidsplanen.

Innholdsproduksjon
E-postmarkedsføring
Søkemotoroptimalisering
Sosiale medier
Betalt annonsering
Webdesign og utvikling
Integrasjoner
Grafisk design

 

Steg 4: Analysere

 

Når kvartalet nærmer seg slutten analyserer vi resultatene, vurderer dem opp mot ditt langsiktige mål og peker ut hva ut som funger – og ikke fungerer. Siste steg i prosessen er også første steg i neste syklus.

CRO

Databox

Analyse