<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=852138901570630&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tiltrekk, konverter og behold de riktige kundene

 

Med våre inbound marketing-tjenester bistår vi din virksomhet med å tiltrekke salgskvalifiserte leads og lojale kunder. Vi fokuserer på hele din salgsprosess.

inbound.svg

Reserver konsultasjon

Strategi før taktikker

Inbound marketing handler om langt mer enn å produsere innhold og søkemotoroptimalisering. Det å lansere en inbound marketing-kampanje består av mange bevegende deler som krever både teknisk og kreativ kompetanse.

Inbound marketing uten en god strategi i bunn er en oppskrift på å bruke mye tid og penger på noe som ikke vil gi din virksomhet resultater. For å øke skape en kraftig økning i trafikk, leads og kunder må derfor en god strategi være ditt hovedfokus når din virksomhet starter med inbound marketing.

En inbound marketing-strategi krever en god forståelse av utløsende faktorer, suksesskriterier, beslutningskriterier, oppfattedere barrierer og kjøpsprosess som potensielle kunder har. Det krever også at det er utviklet en god strategi for søkemotorer, innhold, posisjonering og konvertering. Først når alle taktikker og kanaler spiller sammen, da kan du forvente økt trafikk, leads og kunder. 

  

 
 
 

Hvordan vi hjelper deg

 

Vi samarbeider for å implementere alle nødvendige ressurser for å implementere et inbound marketing-program som gir din virksomhet resultater. Vi bistår med strategi, personas, oppsett av HubSpot, kampanjeplanlegging og mye mer.

Vi hjelper deg å tiltrekke flere kvalifiserte besøkende og gjøre et større publikum bevisst på din merkevare ved hjelp av SEO, blogging, sosiale medier og betalt annonsering.

Vi har et kontinuerlig fokus på å øke konverteringsrater på ditt nettsted. Sammen utvikler vi kampanjer og konverteringsbaner som bidrar til å øke størrelsen på kontaktdatabasen din ved hjelp av landingssider, innholdstilbud, skjemaer og retargeting.

Ved å planlegge, skrive, publisere og promotere kvalitetsinnhold tiltrekker vi nye besøkende og konverterer dem til leads. Vi hjelper deg med å produsere alt fra ebøker, sjekklister, rapporter, infografikk, webinarer avhengig av hva som passer ditt publikum best.

Anskaffe nye kunder
Ved å ta i bruk salgsverktøy fra HubSpot hjelper vi deg med å konvertere salgskvalifiserte leads til betalende kunder. Dine selgere vil arbeide med mer kvalifiserte leads som har langt større sannsynlighet for å bli kunder, og de slipper å fokusere på dårlige leads.

Det er kritisk at du forstår hva som funger og hva som ikke fungerer. Vi drives av data, og vi måler alle de viktigste nøkkeltallene slik at de beste markedsføringstiltakene kan implementeres slik at du når dine mål.

 

Er vi en god match for hverandre?

Ikke alle virksomheter passer for inbound marketing, og vi ser noen mønstre hos de virksomhetene som vi klarer å produsere de beste resultatene for:

  • Dere arbeider innen følgende bransjer: Konsulenter, teknologi, profesjonelle tjenesteleverandører (regnskapskontorer, advokater, kursbedrifter), forsikring og andre typer selskaper med en lang salgsprosess og en høy livstidsverdi per kunde.
  • Dere driver allerede digital markedsføring. Dere har implementert tiltak som blogging, epostutsendelser, landingssider eller markedsføring i sosiale medier, men dere har kanskje ikke oppnådd de resultatene dere ønsker.
  • Dere har en sunn omsetning på 20 millioner kroner eller mer, eller har mottatt kapital. Selv om inbound marketing koster langt mindre enn mange andre salgs- og markedsføringstiltak, så krever det likevel en investering på mellom NOK 300 000 og 1 000 000 per år for å implementere inbound marketing.
  • Dere har en salgsprosess som:
    • Som går over lengre tid (1 måned eller mer)
    • Dere selger et produkt eller en tjeneste av høy verdi (10 000 kroner eller mer)
    • Dere har en selger eller en salgsavdeling som ønsker flere salgskvalifiserte leads