<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=852138901570630&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vi implementerer din inbound marketing-strategi på 30-45 dager

Ser du etter en partner som kan hjelpe deg å skape ekstraordinære resultater? Nettly hjelper selskaper som har aggressive mål med sin markedsføring. Vi binder deg ikke til lange månedlige avtaler. 

AVTAL MØTE

Vi gjør inbound marketing annerledes

Som HubSpot Platinum-partner, har vi hjulpet titalls av norske bedrifter å lykkes med HubSpot og inbound marketing.

TYPISKE INBOUND-BYRÅER

VÅR TILNÆRMING

x

Binder deg til avtaler på 12 måneder for å få høyest mulig avtale med deg over tid, og som gjør selskapet ditt avhengige av dem.

v

Nettly fokuserer på 20% av aktivitetene som gir deg 80% av resultatene raskest mulig.

x

Bruker opp mot 90 dager på å planlegge en strategi som aldri blir gjennomført.

v

Vi jobber intensivt sammen i to hele dager for å lage en strategi vi kan implementere umiddelbart.

x

Selgerne involveres ikke, og deres kunnskap om kunden blir ikke brukt til å lage innhold som forkorter salgsprosessen og øker salget.

v

Vi inkluderer salgsavdelingen når vi utarbeider strategien, vi produserer innhold de kan bruke i salgsprosessen sin for å lukke flere kunder raskere.

x

Du lærer aldri å bruke HubSpot selv, og selskapet ditt ender opp med å investere tusenvis av kroner i et system der dere bare bruker en brøkdel av funksjonene.

v

Du får tilgang til vår e-læringsportal, slik at du får en solid forståelse av inbound marketing, og som gjør der du slipper å være avhengig av et byrå for alltid.

x

Du må fortelle hva byrået hva de skal gjøre, deretter gjør de de for deg. Du får ikke en strategisk sparringspartner.

v

Vi guider deg gjennom en prosess og rammeverk vi har brukt for flere titalls kunder, og vet akkurat hvordan du kan lykkes på kortest mulig tid.

AVTAL MØTE

Hvilke resultater kan du forvente?

v

En komplett kundereise implementert i HubSpot

v

Flere salgskvalifiserte leads fra din nettside og blogg

v

Få produsert det beste innholdet i din bransje

v

Automatisert modning og kvalifisering av leads 

v

Få produsert salgsmateriale som lukker salget raskere

v

Bygg intern kompetanse på inbound marketing

v

Tiltrekk kvalifisert trafikk på daglig basis 

v

Få en digital strategi vi kan implementere sammen umiddelbart

Intern kompetanse

Få tilgang til vår e-læringsportal der vi lærer deg opp i inbound marketing, og gjør deg best mulig forberedt til vårt møte.

Raskere resultater

Jobb intensivt med oss i to dager for å sette sammen en effektiv inbound marketing-strategi som skaper en jevn strøm av nye kunder til din bedrift.

Dokumentert plan

Få en digital strategi som beskriver akkurat det innholdet og taktikkene din bedrift må implementere for å tiltrekke mer trafikk, generere flere leads og lukke flere kunder.

Innhold som selger

Vi produserer alt innholdet i etterkant av vårt arbeidsmøte og implementerer dette i HubSpot, slik at du har et system for å bevege fremmede til å bli betalende kunder.

Noen av våre fornøyde kunder

jean-frederice-gauvin-ht

Vi startet uten kompetanse innenfor inbound marketing for ett år siden, og i dag har vi løftet hele markedsavdelingen til å tenke på kundens behov. Vi har flyttet oss fra tradisjonell push marketing til en kundefokuset tilnærming. Denne endringen har ikke vært mulig uten støtte av Nettly.

— Jean-Frédéric Gauvin

Sales Executive
pål-kvalheim-airtight

Nettly har bistått med implementering og rådgivning når vi startet med HubSpot, noe de har høy kompetanse på. Vi har kommet langt på kort tid, og kom raskt igang med HubSpot. Vi kan anbefale Nettly sterkt til alle som vurderer HubSpot.

— Pål Kvalheim

Chief Commercial Officer
helge-johnsen-innovation-support

Innovation Support har siden 2016 samarbeidet med Nettly. Ved å kombinere inbound marketing, HubSpot og oppsøkende salg, har omsetningen gått fra 10 til 25 millioner kroner. Det er ingen tvil om at Nettly vet hva de prater om!

— Helge Johnsen

Daglig leder

Hva koster dette?

Hva du får

Verdi

Strategi- og planleggingssamtale

5 000 kr

To fulle dager med implementering hos Nettly

 

Kom til våre lokaler i Nydalen i Oslo for å planlegge din inbound marketing-strategi.

100 000 kr

Produksjon av innhold for hele kundereisen

 

Vi produserer alle artikler, innholdstilbud og salgsmateriale du trenger for kampanjen.

50 000 kr

Tilgang til e-læringsplattform

  • • Lær HubSpot og inbound marketing
  • • Tilgang til prosedyrer og videoer
20 000 kr

Implementering i HubSpot

 

Vi bygger ut hele din kampanje i HubSpot og distribuerer denne for å tiltrekke din målgruppe

40 000 kr

Oppfølgingssamtale

5 000 kr

DU BETALER:

120,000 kr

VERDI:

220,000 kr

Hva koster dette?

Hva du får

Verdi

Strategi- og planleggingssamtale

5 000 kr

To fulle dager med implementering hos Nettly

 

Kom til våre lokaler i Nydalen i Oslo for å planlegge din inbound marketing-strategi.

100 000 kr

Produksjon av innhold for hele kundereisen

 

Vi produserer alle artikler, innholdstilbud og salgsmateriale du trenger for kampanjen.

50 000 kr

Tilgang til e-læringsplattform

  • • Lær HubSpot og inbound marketing
  • • Tilgang til prosedyrer og videoer
20 000 kr

Implementering i HubSpot

 

Vi bygger ut hele din kampanje i HubSpot og distribuerer denne for å tiltrekke din målgruppe

40 000 kr

Oppfølgingssamtale

5 000 kr

DU BETALER:

120,000 kr

VERDI:

220,000 kr

Vår metode

"Jeg ønsker å lage en komplett kundereise for en av våre løsninger"

Når du samarbeider med Nettly, lager vi en kundereise som beveger fremmede til å bli en betalende kunde av en av dine produkter eller tjenester. I tillegg kan store deler av denne reisen automatiseres ved å bruke HubSpot.

"Jeg vet at vi må ha en inbound marketing-strategi, men jeg vet ikke hvor jeg skal begynne"

Under våre to dager med intensiv jobbing, vil vi sammen utarbeide en enkel plan vi kan implementere. Vi kaster ikke bort tid på å planlegge en strategi som aldri blir gjennomført, og fokuserer heller på 20% av aktivitetene som gir 80% av resultatene.

"Jeg er lei av byråer som ikke leverer resultater"

Vi i Nettly spesialiserer oss kun på inbound marketing, og vi har en svært god forståelse for hva som fungerer eller ikke. Med denne kunnskapen, kan vi fokusere kun på det fungerer, og glemmme resten.

"Jeg ønsker ikke å vente i 12 måneder på å få resultater"

Du trenger ikke å vente i 12 måneder for å få resultater med inbound marketing. Ved å produsere det riktige innholdet og promotere det i de riktige kanalene, kan du se resultater på langt kortere tid.

“Jeg ønsker at byrået vårt lærer oss opp i inbound marketing-metodikken”

Vårt mål er at din bedrift på sikt vil bli uavhengig av et byrå, og at dere har evnen til å få resultater med inbound marketing og HubSpot uten eksterne ressurser. I et samarbeid med oss får du tilgang til en e-læringsportal der du og dine kollegaer får en solid forståelse av inbound marketing.

“Vi ønsker å lære de mest effektive inbound marketing-strategiene”

Med tusenvis av timer investert i læring, sertifiseringer og implementering av HubSpot for kunder, vet vi akkurat hvilke strategier, taktikker og verktøy som vil gi din bedrift de beste resultatene.

AVTAL MØTE

Vi kan inbound marketing ut og inn

v
Innhold som selger
v
Øke synlighet
v
Generere og modne leads
v
Konverteringsstrategi
v
Lister og segmentering
v
Målrettet annonsering
v
Landingssider
v
Sosiale medier
v
Måling og rapportering
v
Administrere HubSpot
v
Live chat og chatbots
v
Digital strategi

Spørsmål og svar

Hva er inbound marketing?

Den moderne kjøpsprosessen har endret seg. Tradisjonelle salgs- og markedsføringsmetoder er rett og slett ikke lenger like effektive som før. Ved hjelp av en strategi basert på din ideelle kunde (personas) vil din virksomhet kunne tiltrekke, konvertere, lukke, og begeistre de riktige prospektene for din virksomhet ved å gi dem relevant innhold i de ulike fasene i kjøpsprosessen.
 
Inbound marketing sikrer en jevn strøm med leads av høy kvalitet gjennom ditt nettsted. Du får full målbarhet av tiltakene og aktivitetene på tvers av fasene i kundereisen. Metodikken fokuserer på hele salgstrakten og forener alle aktiviteter og kampanjer i ett helhetlig og automatisert system.

Hvorfor skal jeg jobbe med Nettly?

Vår nisje er inbound marketing og HubSpot – og ingenting annet. Nettly er en sertifisert HubSpot Platinum-partner med bred erfaring og høy kompetanse innen vårt fagfelt, og vi dedikerer all vår tid til å være landets beste på inbound marketing. Vi holder oss oppdatert på nyvinninger og utviklinger, og implementer de beste verktøyene og plattformene tilgjengelig på markedet. Det gir deg et betydelig konkurransefortrinn.

Må vi bruke HubSpot for å bruke denne tjenesten?

Ja. Resultatene du kan forvente er avhengig av verktøyene du benytter deg av. Det er HubSpot vi spesialiserer oss på. Samtidig holder vi oss oppdatert på nyvinninger og utviklinger, og implementer de beste verktøyene og plattformene tilgjengelig på markedet. Det gir deg et betydelig konkurransefortrinn.

Produserer dere innholdet for oss?

Ja, det gjør vi. Etter to dager med intensiv jobbing med å planlegge din inbound marketing-strategi, vil vi i de fire følgende ukene produsere alt innholdet vi ble enige om. Dette kan være artikler, kundehistorier, e-bøker, sjekklister og lignende.

Kan vi gjennomføre samarbeidet  i våre egne kontorer?

Denne tjenesten blir utført i Nettly sine lokaler i Nydalen, Oslo. Vi har en systematisk tilnærming som vi guider deg gjennom, og vi mener at å gjennomføre arbeidet hos oss vil gi deg en bedre opplevelse.

Hvor mange kollegaer kan jeg ta med meg?

Vår opplevelse er at hvis det blir for mange personer involvert, vil det tar for lang tid å komme til enighet om hvilken retning vi skal ta. Vi anbefaler deg å være maksimalt tre personer, og en av disse bør være ansvarlig for salg av tjenesten dere ønsker å lage en kampanje for.

Hvor mange kampanjer vil jeg ha etter at arbeidet er gjennomført?

Du vil ha en komplett inbound marketing-kampanje som beveger fremmede til kunder. Målet med kampanjen er å generere salgskvalifiserte leads for en av dine produkter eller tjenester. Hvem kampanjen skal rette seg mot vil vi avgjøre i planleggingsstamtalen.

Bør min bedrift lage flere kampanjer?

Dette er forskjellig fra bedrift til bedrift. Noen bedrifter har få produkter og tjenester, og vil trenge færre kampanjer. Større selskaper med mange ulike forretningsområder, og som retter seg mot mange ulike roller og bransjer vil trenge flere kampanjer.

Hvorfor er inbound marketing relevant nå?

Inbound marketing fanger interessen til relevante prospekter ved å løse deres problemer og utfordringer. Inbound marketing posisjoner virksomheten din som et ressurssenter for dine ideelle kunder. Ved hjelp av inbound marketing konverterer du salgskvalifiserte leads med skreddersydd og hjelpsomt innhold som bearbeider dem gjennom hele kjøpsprosessen.
 
Inbound marketing leverer et helhetlig og samkjørt system for markedsføring og salg som sørger for resultater av høy kvalitet gjennom hele salgsprosessen. Inbound marketing øker virksomhetens relevans og troverdighet i kjøpernes øyne, og gjør det enkelt å analysere og måle suksessen av kampanjer basert på bestemte nøkkeltall.

Ønsker du å diskutere inbound marketing med oss? La oss starte

Klikk på knappen under for å avtale en tid for et møte.

AVTAL MØTE