<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=852138901570630&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

ØNSKER DU RESULTATER MED HUBSPOT?

Nettly er sertifisert HubSpot Gold-partner, og har implementert HubSpot for flere titalls selskaper i Norge. Vi ønsker å hjelpe deg å få mest mulig ut av portalen din.

Utfordringer vi løser for deg

 

"Vi ønsker at en sertifisert HubSpot-partner skal sette opp HubSpot for oss"

Du har investert i HubSpot, men er usikker på om du og dine kollegaer utnytter systemet på en optimal måte. Vi hjelper deg å ta i bruk beste praksis for HubSpot slik at dere enklere og raskere når deres mål.

"Vi trenger hjelp med å sette opp og lære HubSpot"

HubSpot er et kraftig og robust system som tar tid å lære seg. Vi bistår med kursing på systemet slik at du og dine kollegaer raskest mulig forstår hvordan dere skal få mest mulig ut av HubSpot.

"Vi har brukt HubSpot i lang tid, men ser ikke noe resultater"

Det kan være mange årsaker til at dere ikke ser noen resultater. Vi bistår med å analysere deres portal for å avdekke forbedringsmuligheter både gjennom måten dere bruker HubSpot og deres inbound marketing-strategi.

"Jeg vet ikke hvilken lisens jeg skal velge, og hvilke av HubSpot sine produkter vi trenger"

Det finnes flere ulike HubSpot-lisenser og produkter. Vi hjelper deg å både finne den beste prisen og de produktene du faktisk trenger.

Utfordringer vi løser

 

Vi kjenner til HubSpot veldig godt og kan bistå ditt selskap på en rekke områder:

 • Sette opp din portal på en optimal måte
 • Sette opp en struktur og filsystem
 • Migrere fra et annet system til HubSpot
 • Sette opp tilganger og brukere
 • Lage rapporter og dashboards
 • Sette opp nødvendige integrasjoner
 • Import og vask av din kontaktdatabase
 • E-postmarkedsføring og automatisering
 • Sette opp landingssider og takkesider
 • Opprette skjemaer som konverterer
 • Utvikle systemsider (404-sider m.m.)
 • Oppsett av live chat og chat bot

Hvorfor Nettly?

undraw_software_engineer_lvl5

Vi er ikke et altomfattende PR-, reklame-, eller markedsbyrå. Vår nisje er inbound marketing og HubSpot – og ingenting annet. Nettly er en sertifisert HubSpot Gold-partner med bred erfaring og høy kompetanse innen vårt fagfelt, og vi dedikerer all vår tid til å være landets beste på inbound marketing.

undraw_landing_page_q6hh

Resultatene du får avhenger av verktøyene du benytter deg av. Vi holder oss oppdatert på nyvinninger og utviklinger, og implementer de beste verktøyene og plattformene tilgjengelig på markedet. Det gir deg et betydelig konkurransefortrinn.

undraw_heatmap_uyye

Vi lager en komplett kundereise. Får å lykkes med HubSpot og dine markedskampanjer må du nå ut til potensielle kunder i alle stadier av kjøpsreisen. Nettly utvikler en komplett kundereise ved hjelp av HubSpot som leverer målrettede budskap som resonnerer med dine prospekter og hjelper dem steg for steg nedover i kjøpstrakten – fra lead til kunde

undraw_analytics_5pgy

HubSpot fjerner kostnad for onboarding ved å kjøpe gjennom en partner som Nettly. Hvis du skal kjøpe en HubSpot-lisens, kan du spare mellom 25 000 til 50 000 kroner ved å kjøpe via en partner som Nettly. Bestill lisensen via oss, og vi bistår deg med å få den beste prisen.

KONTAKT OSS OM HUBSPOT