<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=155897&amp;fmt=gif">
Skip to content

Nettside i HubSpot? Her er 11 eksempler og hva vi liker med dem

Thorstein Nordby | 6 minutter

HubSpot CMS er etter vår mening den beste løsningen for bedrifter som ønsker ny nettside. Her er 11 gode eksempler på nettsider laget i HubSpot.

HubSpot CRM-plattformen består av fem produkter der CMS (content management system) er en av dem.

Med HubSpot CMS kan du lage nettsider som tiltrekker kvalifisert trafikk, genererer kvalifiserte henvendelser uten at du trenger å kunne kode.

HubSpot CMS er et produkt som passer for både små og store bedrifter. I denne artikkelen kan du se 12 eksempler på nettsider laget i HubSpot CMS.

1. Techstep

Techstep er et nordisk IT-selskap med en nettside som viser en rekke av funksjonene du kan bruke i HubSpot CMS på en gang:

techstep-hubspot-cms

Nettsiden finnes på norsk, svensk og engelsk. I tillegg håndterer de ulike bedriftsblogger for hvert språk eller land ved hjelp av blogg-verktøyet.

Techstep har også et eget ressursbibliotek der de samler artikler, webinarer og guider. Mange av disse kan lastes ned på landingssider laget i HubSpot.

 

2. Foundation IT

IT trenger ikke være kjedelig, noe Foundation IT er et godt eksempel på:

foundation-it-hubspot-cms

Selskapet har valgt utradisjonelle farger enn hva en typisk innen IT-bransjen og innholdet er lett og lese for en lite teknisk person.

Samtidig bruker Foundation IT ikke stock-fotografi, og har valgt å bruke skreddersydde animasjoner som gjør at nettsiden står ut i mengden.

Foundation IT lar også deres kunder fortelle, med deres egne ord, hvor fornøyde de er med tjenestene. 

3. Friedrich

Friedrich leverer varmepumper og klimaanlegg til det amerikanske markedet og har en nettside retter seg mot privatpersoner, bedrifter og forhandlere:

friedrich-hubspot-cmsHer kan innholdet bli tilpasset hver enkelt besøkende. På forsiden blir du spurt hva som beskriver deg best og du blir videresendt til riktig side.

Dette er et godt eksempel på hvordan data som lagres i HubSpot CRM og smarte moduler kan brukes for å personalisere nettsiden til hver bruker. 

Friedrich bruker også mye video på nettsiden sin. Videoer kan lastes direkte opp til HubSpot slik at du kan se hvem som har sett hvilke videoer.

Friedrich har også laget en modul som er et godt eksempel på hvordan du kan bruke HubSpot CMS til å vise forhandlere og distributører.

4. Syncsmart

SyncSmart er en SaaS-løsning som tilbyr integrasjoner mellom HubSpot og eksterne verktøy som Salesforce, Microsoft Dynamics, SAP og NetSuite.

syncsmart-hubspot-cms

En funksjonen hos Syncsmart du kan hente inspirasjon fra, er deres priskalkulator der du kan få en egen pris på skreddersydde integrasjoner.

5. HubSpot

HubSpot bruker naturligvis sitt eget CMS. Nettsiden deres er også et godt eksempel på hvor potensialet som ligger i HubSpot CMS:

hubspot-hubspot-cms

HubSpot har seks ulike språk-variasjoner av sin nettside; Engelsk, Japansk, Spask, Tysk, Fransk og Portugisisk. Snakk om kompleksitet!

HubSpot CMS håndterer flere språk ved at du kan lage en underside med et annet språk, bruke et subdomene eller ha et separat domene. Eksempelvis:

  • hubspot.de
  • br.hubspot.com
  • hubspot.com/jp

Hva du velger er opp til deg. Prosessen med å håndtere flere land, språk og lokasjoner gjøres svært enkelt med HubSpot CMS.

HubSpot har også fem separate blogger:

  • Marketing
  • Sales
  • Service
  • Website
  • The Hustle 

Hvis du har flere målgrupper og ønsker å separere bloggene, kan dette gjøres i HubSpot CMS sitt bloggverktøy.

HubSpot håndterer også andre merkevarer som Inbound-konferansen og podcast-nettverket med populære podcaster som My First Million. 

HubSpot har funksjonalitet for for å opprette subdomener og tilleggs-domener hvis du har en merkevare som trenger en unik tilstedeværelse på nett.  

De har også et omfattende bibliotek med kundehistorier der du enkelt kan filtrere basert på lokasjon, bransje, hvilke produkter som er brukt og mer.

6. The Room

The Room er en influencer-plattform som kobler individer og merkevarer.

Ikke bare ser nettsiden bra ut nettsiden klarer også å markedsføre mot to ulike målgrupper (merkevarer og påvirkere).

 

 

7. CompanyOS

CompanyOS er strengt tatt ikke en nettside, men et Theme som lar bedrifter implementere en rekke avanserte funksjoner i HubSpot CMS.

company-os-hubspot-cms

Med CompanyOs kan du lage applikasjoner som et LMS (læringsportal), medlemssider, partner-portal, avanserte kalkulatorer eller kundeportaler.

Her brukes data i HubSpot CRM og HubSpot CMS til å erstatte eksterne systemer og behovet for å utvikle skreddersydde applikasjoner.

8. Tillo

Tillo er en britisk plattform der bedrifter kan sende lojale kunder gavekort og er et godt eksempel på en SaaS-nettside bygget i HubSpot CMS.

 

Tillo har mye innhold på sine nettsider. Vi liker spesielt hvordan de har organisert sine kundehistorier, bloggartikler, podcast og videoer.

9. Qt

Qt er et norsk-finsk selskap som tilbyr et “programvarebibliotek for utvikling av programmer som uten endringer i kildekoden kan kompileres til å kjøres på flere ulike operativsystemer og plattformer”. 

 

 

Produktet Qt leverer er komplisert, men nettsiden deres i HubSpot CMS gjør en god jobb med å forenkle verdien av produktet.

Med rikelig bruk av produktbilder, en chatbot og en rekke undersider som viser bruksområdene, klarer QT å forklare hva produktet for målgruppen.

De gjør også en god jobb med å gi besøkende valg basert på hvor de er i kundereisen. Enten kan du teste produktet eller du kan kjøpe det direkte.

10. Lloyds British

Lloyds British er et godt eksempel på hvordan en nettside for industribedrifter bygget i HubSpot CMS kan se ut. 

 

Nettstedet har mange undersider, og på forsiden kan du derfor selv velge hva du ønsker å lære mer om og automatisk bli videresendt til riktig side.

En annen funksjon de bruker er et ressurssenter hvor de samler de mest populære innholdet på ett sted. På denne måten kan besøkende enkelt finne innholdet de har behov for på ett sted.

11. Onshape

Onshape er en skybasert plattform for å designe fysiske produkter, og brukes for å utvikle produkter for blant annet industrien og helsesektoren.

 

Onshape har en stor nettside som støtter fem språk. Fordelen med HubSpot er at det er svært enkelt å håndtere flere språk fra en HubSpot-portal.

Onshape er også et prakteksemplar på et selskap som har investert i innholdsproduksjon over lang tid. 

Deres ressurssenter har samlesider for kundehistorier, videoer, fysiske arrangementer, produktnyheter og bloggartikler du kan filtrere deg frem til.

Konklusjon

I denne artikkelen har du sett en rekke nettsider som viser hva du kan bygge når nettsiden er laget med HubSpot sitt CMS.

Med et CMS bygget på et CRM, åpner dette opp for muligheter for personalisering og bedre kundereiser du ikke finner i andre CMS.

Ønsker du å diskutere å lage din egen nettside i HubSpot CMS? Kontakt oss for å avtale et møte for en prat om hvordan Nettly kan bistå deg.


Related posts

Hva er HubSpot CMS? Det beste alternativet til WordPress

Hva er HubSpot CMS? Det beste alternativet til WordPress

Hvorfor velge HubSpot

Hvorfor velge HubSpot? Her er de 32 beste grunnene

HubSpot for større konsern

Hvordan kan større konsern bruke HubSpot? Her er fire bruksområder