<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=155897&amp;fmt=gif">
Skip to content

De 11 beste verktøyene for inbound marketing i 2022

Thorstein Nordby | 5 minutter

Inbound marketing er markedsstrategi som krever en rekke verktøy. bestå. Her får du en oversikt over de verktøyene vi i Nettly benytter oss mest av for å generere leads og nye kunder.

1. Hubspot CRM

HubSpot er en CRM-plattform som samler alle funksjonene en bedrift trenger for å tiltrekke, engasjere og begeistre kunder. Her finner du de fleste funksjonene marked, salg og kundeservice har behov for:

 • Håndtering av kontakter
 • Logge e-poster automatisk
 • Håndtering av salgsprosesser
 • Nettside, blogg og landingssider
 • Nyhetsbrev og e-post
 • Publisering til sosiale medier
 • Live chat og chatbot
 • Rapportering og dashboards
 • Møtekalender for salg
 • Kunnskapsdatabase
 • Skjemaer og leadsgenerering

Fordelen er at du får de fleste systemene du trenger i ett system, og alle de ulike verktøyene snakker sammen, slik at du får en god oversikt over effekten av de ulike tiltakene.

Du kan få en helt gratis HubSpot CRM-konto her. Den er gratis for alltid!

2. Databox 

Databox er en rapporteringsløsning som erstatter Excel og PowerPoint med kan hente nøkkeltall fra alle verktøyene vi bruker helt automatisk.

Med Databox integrerer vi HubSpot CRM, annonseplattformer, SEO-verktøy og de ulike kanalene vi bruker og samler alle nøkkeltall i en enkel rapport. Denne rapporten kan deretter til kunden automatisk.

3. Google Search Console

Google Search Console lar deg se nettsiden din akkurat slik Google ser den.

Hvis det dukker opp tekniske feil som at enkelte sider ikke er indeksert eller at brukervennligheten er dårlig på mobil, kan Google Search Console varsle om dette. 

Google Search Console gir deg også muligheten til å se hvilke søkeord ditt nettsted dukker opp på, og hvilke innkommende lenker du har fått.

Nevnte jeg at det er helt gratis å bruke?

4. Hotjar

Hotjar lar deg forstå og se atferden til besøkende på nettsiden din.

Hotjar gir deg et heat map som viser hvor på siden din folk klikker mest. Du kan også se anonyme videoopptak som viser «reisen» besøkende går gjennom på din nettside.

5. Ubersuggest

Ubersuggest er et verktøy for å søkemotoroptimalisering (SEO).

Ubersuggest er et rimeligere alternativ til SEMrush og Ahrefs, men tilbyr mange av de viktigste funksjonene du trenger i et SEO-verktøy. Du kan for eksempel spore din rangering av ulike søkeord, overvåke dine konkurrenter, og få en bedre forståelse om du har blitt mer eller mindre synlig i søk.

6. Leadfeeder

Leadfeeder lar deg deg se hvilke selskaper som har besøkt nettsiden din.

En stor andel besøkende vil ikke konvertere første gang de besøker. Med Leadfeeder kan du spore IP-adressen til de som besøker nettsiden din og sende denne informasjonen til dine selgere.

Leadfeeder hjelper deg altså å gjøre en kald samtale varmere ved at du prioriterer å ringe til selskaper som har lest innhold på ditt nettsted.

7. LinkedIn Sales Navigator 

Dette er et prospekteringsverktøy som er en del av LinkedIn som gir selgere avansert søkeverktøy. LinkedIn Sales Navigator gjør det enkelt å finne personer med bestemte stillinger.

Sales Navigator gir deg også varslinger om endringer i et selskap du følger. Dette kan være innlegg fra ansatte, ansettelser eller at de blir nevnt i media.

LinkedIn Sales Navigator er også godt integrert med HubSpot CRM. Med denne integrasjonen kan du derfor integrere LinkedIn som en del av salgsprosessen du har satt opp i HubSpot.

8. BuiltWith

Hvis det er viktig for deg som selger å se hvilken teknologi som er på siden til en potensiell kunde, anbefales det å bruke BuiltWith. Med BuiltWith kan du se teknografisk informasjon som:

 • Hvilke Javascript-koder som blir brukt på nettsiden
 • Hvilke annonseplattformer siden bruker
 • Hvilke marketing automation-systemer som brukes
 • Hvilket CMS siden er bygget på
 • Hvilke sporings- og analyseverktøy som er installert

BuiltWith kan installeres gratis som en plugin i Chrome.

9. MailVideo

MailVideo brukes til  å lage personaliserte 1-til-1 videoer som oppleves som mer relevante for mottakeren. Med dette verktøyet trenger du bare et webkamera for å starte.

Mailvideo tilbyr også hosting av videoer som kan bygges inn (embed) på nettsiden din. På denne måten kan du bygge opp et bibliotek av enkle videoer som svarer på vanlige spørsmål eller viser ditt produkt.

Mailvideo er utviklet i Norge og er gratis å bruke. Opprett en gratis bruker her.

10. Neverbounce

Bedrifter med en stor kontaktdatabase med mange e-postadresser sitter på en gullgruve. En kontaktdatabase "degraderes" over tid siden folk jevnlig bytter jobb.

Derfor må du sikre at ditt CRM kun inneholder gyldige e-poster slik at du ikke sender nyhetsbrev til en rekke inaktive e-postadresser.

Det første steget til å begynne å kommunisere med dine konktaker er å vaske alle kontaktene for å fjerne ugyldige e-poster. For å gjøre denne jobben raskt bruker vi verktøyet Neverbounce.

Med Neverbounce vil du kunne verifisere tusenvis at dine kontakter på få minutter. Dermed kan du enkelt importere de gyldige kontaktene inn i ditt CRM-system og få bedre respons på dine nyhetsbrev.

11. Zapier

Det finnes tusenvis at verktøy for salg og markedsføring. I de tilfellene det ikke er noe direkte integrasjon mellom verktøyene du bruker, kan Zapier være løsningen du leter etter.

Zapier er integrert med over 5000 ulike apper. Dette lar deg flytte data og utløse automatiske regler mellom to systemer som i utgangspunktet ikke har noe integrasjoner.


Related posts

Hva er inbound marketing? En oppdatert guide for 2022

Hva er inbound marketing? En oppdatert guide for 2022

15 grunner til hvorfor du bør velge HubSpot Marketing Enterprise

15 grunner til hvorfor du bør velge HubSpot Marketing Enterprise

Mailvideo og HubSpot for prospektering

Hvordan bruke videoprospektering og HubSpot sammen?